Om denne blog – internationale affærer

Jeg vil lige fortælle lidt om mig selv, og hvorfor jeg har lavet denne blog. Jeg hedder Michael, og jeg er oprindeligt uddannet inden for Statskundskab. Det er dog ikke noget, jeg rent officielt arbejder med længere, men det er dog stadig områder, der interesserer mig meget, og derfor er det dejligt, du også er landet her, for så formoder jeg, at alt det med politik og samfund også interesserer dig.

Jeg er dog mest interesseret i internationale affærer, og det er noget, jeg har været i mere end 10 år, og det er jeg også den dag i dag. Dette er blandt andet baggrunden for, at denne blog er blevet til, for jeg ønskede et frirum, hvor jeg kunne dele mine tanker, meninger, erfaring og viden med andre mennesker, og da du er her, så er du en af dem.

Jeg synes, det er meget spændende, at Danmark fungerer så godt internationalt, og at det er et land, der har meget at sige på den internationale scene. Det er rent faktisk noget, vi kan være stolte af, og det må man også gerne være. Jeg interesserer mig altså med andre ord for international politik, og hvis du også gør det, så er du kommet til det rette sted. Det er meget dejligt at have nogle af de samme interesser i livet, mens det også kan være skønt at dele nogle af de samme holdninger til tilværelsen.

International politik er in

Det har aldrig været mere in eller moderne med international politik, og det kan derfor også være en rigtig god idé at følge med. Det gør jeg selv regelmæssigt, og det er også noget, jeg har gjort i rigtig mange år. Jeg føler altid med på sidelinjen, men jeg har også været meget ide at rejse, hvor jeg også har set international politik på tæt hold. Blandt andet i forbindelse med min uddannelse, og det har været meget spændende. Der er ikke noget at sige til, at alting går meget stærkt i verden, og det gør det særligt fordi, at der er så godt et samarbejde, hvor vi hele tiden lærer af hinanden. Det er noget af det, jeg er fascineret af, og det vil jeg nok altid være. Det er også derfor, at jeg har oprettet denne blog og er kommet i gang med den, og jeg kan kun glæde mig over, at du har fundet vejen hertil.